Turó 2003

El bloc dels pares i mares de la classe del FUTUR!

Info setmana 7 a 11 de novembre

Posted by turo2003 a Novembre 11, 2011

1- Per col·laborar en el viatge final dels alumnes de 6è, amb molta il·lusió els alumnes i la comissió de biblioteca de l’AMPA han ideat una paradeta de compra-venda de llibres usats per recollir alguns dinerons. Ens demanen que hi participem aportant llibres infantils i juvenils de contingut bonic i en bon estat. Es podran deixar a partir del dia 14 de novembre a un bagul que s’haurà posat devant dela biblioteca. Eldia 25 de novembre es posaran a la venda tot el dia a un preu mòdic de 2€

2- Primera xerrada de Divendres al Turó. Tindrà lloc el 18 de novembre, a les 17 hores i anirà a càrrec deMontserrat Albiol. La xerrada serà sobre REFLEXOLOGIA PODAL INFANTIL. Hi haurà servei de Canguratge per alumnes del Centre.

3- A l’apartat Actes AMPA trobareu la carta que s’ha enviat al Departament d’Ensenyament referent a la qüestió dels Instituts adscrits ala nostra Escola.

Informació donada per mares i pares  de la classe

1- El dissabte dia 19 de novembre hi ha una trobada d’informació sobre Quart creixent, un projecte d’educació lliure que es duu a terme a St. Cugat. Serà de 16h fins a les 18h. Es podrà parlar amb les educadores sobre les bases del projecte, de l’experiència quotidiana i del què implica participar-hi. Les famílies interessades poden connectar amb les persones que ho porten trucant al telèfon: 644 348 569 o enviant un correu a info@quartcreixent.net.

2- Ens demanen que quan s’enviï un correu electrònic per tema de festes, sol·licituds d’alguna cosa o informació vària, es respongui a l’emissor en sí i evitar un “responder a todos” sempre que sigui possible. Així evitem correus innecessaris.

3- Un llibre recomanat: L’Escola Contra el Món, de Gregorio Luri. Edicions La Campana, 2008

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s