Turó 2003

El bloc dels pares i mares de la classe del FUTUR!

Info setmana del 14 al 18 de novembre

Posted by turo2003 a Novembre 18, 2011

1- Avui a les 17h hi ha la primera xerrada dels Divendres al Turó sobre Reflexologia Podal Infantil, a càrrec de M. Albiol.

2- Dimarts dia 22 de novembre la nostra classe tindrà una paradeta per vendre els números de la loteria entre les 16:15 a 16:45 aproximadament. Els delegats tenim les butlletes. Hi ha una voluntària per ajudar a vendre. Ens aniria bé comptar amb un altre mare o pare. El número d’aquest any acaba en 6 i els diners que es recullin serviran per comprar llibres per a la biblioteca de l’escola.

 3- El servei d’extraescolars anima a participar en una sessió de prova del taller “la plàstica dels artistes” que durà a terme el Pou d’Art. Es farà el dia 29 de novembre (16.30/18.15 hores) i us hi podeu apuntar del 21 al 24 de novembre a través de la Secretaria de l’escola. Més informació: Cliqueu aquí

4- Dijous dia 24 de novembre a les 21h hi ha reunió de l’AMPA. Es continuarà parlant sobre el tema de l’adscripció dels Instituts ala nostra Escola.Accediu l’ Ordre del Dia de la reunió.

 Informació donada pels pares

1- moltes gràcies al pare o mare que  ha contribuït fent el post sobre la Gran Recapte d’Aliments. Animeu-vos a tenir idees i a articular-ho.

2- Debat d’Educació: “La competència lectora, una clau per a l’aprenentatge”, a càrrec d’ Isabel Solé, Catedràtica del Departament de Psicologia Evolutiva i de l’Educació de la Universitat de Barcelona. Dimecres 14 de desembre de2011 ales 19.30 h Auditori del MACBA. Plaça de Joan Coromines, s/n. Barcelona. Accés lliure (no cal que confirmeu l’assistència). Capacitat limitada de la sala.

3- Els delegats volem actualitzar les dades de contacte de les mares i pares. Si us plau accediu a aquestes preguntes i ajudeu-nos a aconseguir-ho.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s