Turó 2003

El bloc dels pares i mares de la classe del FUTUR!

Info setmana 12 al 16 desembre

Posted by turo2003 a Desembre 17, 2011

1- Reunió Extraordinària AMPA el proper dilluns dia 19 de desembre, a les 21 hores, tindrà lloc una nova Reunió Extraordinària de l’AMPA per explicar com va anar la reunió amb el Departament d’Ensenyament en relació amb el canvi d’adscripció d’Instituts. Aquest és l’únic punt de l’ordre del dia.

2- Vestuari Cantata Nadal, adjuntem una Nota de l’Escola sobre el Vestuari de Nadal que han de dur els nens i nenes el proper dimarts dia 20 de desembre (dimecres 21 – p5, 4t, 5è i 6è.). Serà a les 15h.  però les portes de l’escola s’obriran a les 14.50 hores per facilitar l’entrada de tothom i que la cantata pugui començar a l’hora prevista. És possible que no acabi a les 16.30h puntualment. Malgrat això es prega que ningú no surti del gimnàs fins que TOTS els nens no hagin acabat la seva actuació.

El dijous dia 22 els nens hauran d’anar vestits igual que el dia de la cantata perquè repetiran el concert per als seus companys de l’escola.

3- Reunió informativa menjadorCatering Vostra Cuina convida a una reunió informativa sobre l’organització del menjador i les activitats que es duen a terme durant l’estona del migdia. La reunió  tindrà lloc el proper dilluns dia 19 de desembre, a les 19,00 hores, a la sala de psicomotricitat.

Informació donada pels pares:

SIN MAS “Una xarxa intel·ligent de consumidors, productors i empreses que volen posar el seu talent al servei de la creació d’un sistema de consum sa, ètic i sostenible.” Tenen una seu a Sant Cugat, al c/ de l’abat armengol 22-24, just al davant del pàrquing de zona blava que hi ha al costat del CAP Sant Cugat. Venen fruita, oli i ous ecològics. http://www.sinmas.info

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s