Turó 2003

El bloc dels pares i mares de la classe del FUTUR!

Informacions de la setmana del 12 de març’12

Posted by turo2003 a Març 18, 2012

1- Si compartiu el desig d’equiparar el nombre d’hores lectives del sistema d’educació públic al de la resta d’escoles de Catalunya, és a dir, si voleu que els vostres fills i filles recuperin la sisena hora lectiva que van perdre l’any passat com a conseqüencia de l’ajust pressupostari convingut, ja sabeu que s’estan recollint un seguit de signatures. Aquesta reivindicació entrarà al Parlament de Catalunya, com a Iniciativa Legislativa Popular (ILP), impulsada per la Federació d’Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (FAPAC) sempre i quan se n’hagin recollit 50.000. Així doncs, si hi esteu d’acord, no ho dubteu ni un minut.

http://www.fapac.cat/6atothom

2- La House Warming Party a casa la Renata, que ens dóna una nova oportunitat per fer una cosa juntes, serà finalment el divendres dia 30 de març a les 21:30hores. En un email posterior, quan s’apropi la data, us enviarem la seva adreça.

3- No sé si coneixeu aquesta bonica iniciativa de les mestres de música de l’escola, que correspon a la voluntat de tirar endavant el projecte de Música i Noves Tecnologies, del que ja ens van parlar a la reunió informativa el passat mes d’octubre. Es tracta d’un bloc de música fet per elles. Aquí us facilitem l’URL:

http://elturomusical.blogspot.com.es/

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s